Tornadon stormar mot huset – då fångar kameran det ofattbara som får nätet att koka

Mod är en egenskap som ofta sticker ut. Det finns galningar som inte verkar ha några gränser för vad man kan, eller bör, göra – och sedan finns vi som är lite fegare. Frågan är egentligen vad som är smartast i längden.

En man i lilla staden Three Hills i Kanada skapar kaos på sociala medier. I fredags kom en enorm tornado och stormade förbi på baksidan av Cecilia Wessels hus. Hon tog då, precis som grannarna, upp en kamera för att fota det jättelika naturfenomenet.

Vad hon fångade har blivit en stor succé. På bilden ser man nämligen hur hennes man Theunis klipper gräsmattan i godan ro.

Under eftermiddagen ska hon ha gått och lagt sig en stund medan mannen gick ut för att få lite nytta gjort i trägården – och sedan vaknade hon upp till det här.

Theunis Wessels säger till Times Colonist att tornadon dock var längre bort än det framstår på bilden och att den var på väg åt det motsatta hållet. Många ska dock ha fruktat att den var på väg mot det lilla grannskapet och sprungit in för att ta skydd.

Den är mannen, modig eller korkad – bedöm själva – tog dock det hela med ett fascinerade lugn. Han ska dessutom ha sagt att han ”höll ett öga på tornadon”.

Jag kan säga att jag hade gjort mer än hållit lite koll på den. Jag hade rusat in till säkerhet!

Bildkälla: Cecilia Wessels / The Canadian Press / Times Colonist

Det här är så absurt att jag inte kan låta bli att le åt det hela. Det verkar dock den här familjen också kunna göra – och det hela slutade ju utan någon skada. Man fick ju dessutom en fin gräsmatta!

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!