Tom väntar på att få se blivande frun i brudklänning – se nu chocken när han vänder sig om

Dagen man ska gifta sig är något oerhört speciellt. Det blir ofta en dag av kärlek och glädje. Många som håller hårt på traditioner tycker det är viktigt att följa vissa mönster och seder. Sedan finns även de som är lite mer originella.

Tillfället då man ser varandra första gången den dag då det är dags för bröllop är något oerhört speciellt. Genom åren har det blivit modernt att filma, eller fota, just den stunden – och det brukar ofta vara både känslofyllt och romantiskt.

Vissa väljer dock att fokusera på andra typer av känslor – som humor.

Det är det amerikanska paret Tom och Beth Gardners klipp från när de ses första gången under den dag då de ska gifta sig som spridits som en löpeld på nätet.

Tom står och väntar på sin blivande fru, med ryggen åt det håll därifrån hon kommer. Han tror att han ska få se henne iklädd brudklänning, men i stället har hon tagit på sig något helt annat.

Jag ska inte avslöja för mycket – ni får själva se det hysteriskt roliga i klippet (nedan).

Tom tar det hela på ett fantastiskt sätt – och de skrattar tillsammans gott åt Beths lilla skämt. Det råder ingen tvekan om att det ligger mycket kärlek i luften – och det är svårt att inte tycka om det här sköna paret!

Källa: Jon Clark Weddings

DELA om du också skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!