Tom avslöjar 7 år gammal hemlighet för mamma – oväntade svaret lämnar sonen helt mållös

Allt vill man inte berätta för sina föräldrar, men en del är till slut nästan ofrånkomligt. Att vara homosexuell är givetvis inget att skämmas för. Att folk ens tänker den tanken är ju skrämmande, men det är fortfarande lite av ett problem för en del att ”komma ut ur garderoben”.

Det beror givetvis mycket på hur man är uppfostrad, hur ens levnadsförhållanden ser ut och hur man är som person. Det känns som att de allra flesta föräldrar numera inte hade gjort en så stor grej av att en son eller dotter kom ut som bi- eller homosexuell. Det är ju fortfarande samma son eller dotter.

En berättelse om när en kille avslöjade för sin mor att han är homosexuell har florerat på nätet ett bra tag nu. Små detaljer skiljer sig åt beroende på var man hittar den, men innebörden är densamma. Huruvida det hänt i verkligheten vet jag inte, men jag tycker faktiskt inte det spelar så stor roll. Det viktiga här är budskapet!

Den här sonen, som i de flesta versioner jag hittat heter Tom, ska i ungefär 7 år ha vetat att han är homosexuell, men en dag bestämmer han sig för att det är dags att berätta det för sin omgivning och han börjar med sin kära mor. SMS-konversationen har vi översatt från engelska till svenska.

Sonen: Mamma, det är en sak jag måste berätta för dig. Det är en ganska stor sak, så du bör nog sitta ner.

Mamman: Okej…

Sonen: Det här är inte lätt att berätta, men jag har velat göra det under en ganska lång tid nu…

Mamman: Nu börjar jag gråta!

Sonen: Varför börjar du gråta? Du vet ju inte ens vad det handlar om ännu!

Mamman: Därför att jag är för ung för att redan bli farmor!

Sonen: Va?

Mamman: Ja, du kommer att berätta för mig att du gjort någon tjej på smällen och jag är inte redo för att bli farmor. Hur kunde du vara så klantig?

Sonen: Jag har inte gjort någon brud på smällen. Jag försöker berätta för dig att jag är homosexuell!

Mamman: Va? Är det sant? TACK GODE GUD!!!!! Nu behöver jag en kram…

Mamman blev så lättad över att inte behöva kallas farmor inom en snar framtid att hon knappt verkade bry sig om att sonen kom ut som homosexuell, men på sätt och vis är det ju inte heller något att göra en stor sak om.

Jag tycker i alla fall att det här är väldigt roligt – och det visar ändå på att mamman har ett hjärta av guld!

Tryck gärna på dela-knappen om du gillade den här historien!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!