Tjejen skickade SMS under biodejten – killens märkliga kontring gav henne en rejäl chock

När man träffar en potentiell partner för första gången brukar det ganska snabbt infinna sig en magkänsla kring om man klickar med personen eller inte. Får man inte en bra inledning kan det vara svårt att upprätthålla entusiasm under resten av dejten.

Att det kan gå riktigt åt skogen på en första dejt fick nyligen ett amerikanskt ”par” uppleva. De hade träffats via nätet och bestämde sig den 6 maj för att gå på bio ihop.

Där valde kvinnan nästan omgående att ta upp sin mobil och börja SMS:a. Det här störde 37-årige Brandon Vezmar så pass att han bad henne att gå ut om hon kände sig tvungen att fortsätta hålla på med sin mobil.

Det hela slutade med att kvinnan, som förblir anonym, gick ut – och sedan lämnade dejten utan att ta något riktigt avsked.

Vezmar blev så irriterad av ”helvetesdejten”, som han kallat det, att han nu stämmer den 35-åriga kvinnan på det belopp som biobiljetten kostade, alltså 17,31 dollar (motsvarade ungefär 150 kronor).

Det här är det lägsta belopp jag någonsin hört någon stämma en annan person på – och det är nog den detaljen som fått den här nyheten att bli rejält omskriven.

Anledningen till stämningen ska, enligt mannen, främst vara att SMS:andet förstörde hans möjlighet att njuta av filmen.

Det här är verkligen helgalet – och kvinnan ska dessutom ha blivit rejält chockad när hon blev kontaktad av tidningen Austin American-Statesman och då fick reda på att hon blivit stämd.

DELA om du också tycker att det här är helknäppt!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!