Tjejen får snuskig bild från främmande kille – men klockrena revanschen får nätet att jubla

När någon beter sig illa mot dig hjälper det sällan att bara skrika och skälla. Att tänka efter, agera smart och lite lurigt är oftare ett mer effektivt sätt för att sätta någon på plats.

Madi Kohn är en 20-årig amerikansk tjej som pluggar på Arizona State University. Hon är aktiv inom sociala medier och har under den senaste tiden fått allt fler oönskade bilder från främmande killar. De flesta har varit så kallade ”dick pics” – alltså foton på mäns penisar, skriver Buzzfeed News.

För att försöka sätta stopp för det här skrev Madi på sin Tinder-profil (en dejting-app) att hon kommer kontakta killarnas mammor om de skickar penis-bilder till henne.

Men det hjälpte inte – och en dag när hon var på jobbet fick hon ett meddelande på Instagram (killen hade dock hittat henne på Tinder) från en främmande man vid namn Ryan.

Det var en bild på hans penis med en tillhörande text som sa att hon var ”otroligt het” och att han inte kunde sova på grund av det.

Nu kände Madi att det fick vara nog – och bestämde sig för att försöka hålla det löfte hon skrivit i Tinder-profilen.

Killen som hon fick meddelandet från hade ett ganska ovanligt efternamn, så hon sökte efter det på Facebook och fick då bara upp en person som stämde in på vem det kunde vara.

Han hade dessutom listat hela sin familj i sin profil, så Madi valde att kontakta killens mamma. Hon skrev vad som hade hänt och bad modern tala vett med sin son – att den här typen av beteende inte är okej.

Efter ett tag fick hon svar från mamman (på både engelska och spanska, dessutom) som bad om ursäkt – och hon lovade att hon skulle tala med sin son, som hon dock menade egentligen är en bra kille.

Madi tackade så mycket!

Bildkälla (samtliga): Madi Kohn / Buzzfeed News

Bara någon timme efter att Madi nåtts av det meddelandet hade killen tagit bort sitt efternamn från sitt Instagram-konto. Med andra ord hade det fått effekt.

Givetvis inte kul för mamman att nås av det här, men man får nog se det i ett större perspektiv och konstatera att det Madi gjorde kanske kan avskräcka andra killar från att göra sådana här dumheter.

Jag tycker att det här är klockrent – och 20-åringens kontring har nu spridits på sociala medier där tusentals människor nu jublar över agerandet.

Jag tycker att Madi gjorde helt rätt! DELA om du håller med, så kanske vi kan få stopp på den här typen av idiotiskt beteende på nätet!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!