Tjejen får panik när systerdottern visar upp sitt nya armband – anledningen är tokrolig

Småbarn är ofta nyfikna på omvärlden och ger sig ibland in på saker som de kanske inte borde. Då kan det uppstå jobbiga situationer för de vuxna och det kan vara svårt att veta hur man ska hantera det hela.

Det gäller att vara vaksam på vad man gör med sina vuxenprylar när det finns småbarn i närheten. Får de tag i något som de inte bör kan det bli rätt jobbigt.

Ett sådant exempel skedde nyligen i England då paret Amy-Jade Barlow och Ben Lauder, som varit tillsammans i ett år, hade haft en mysig natt tillsammans.

Den 20-årige killen hade bland annat använd sin penisring när han och flickvännen haft sex. Den lade han sedan bara på nattduksbordet, men när paret sedan försov sig på morgonen blev det full fart för Ben som behövde komma i tid till jobbet.

Senare under dagen fick han ett sms från Amy-Jade med texten ”Skämtar du med mig?!”. Det skulle dock visa sig vara en retorisk fråga, då hon egentligen ville veta om pojkvännen glömt kvar sin penisring i deras rum.

Efter att han sagt ja kunde Amy-Jade konstatera att hennes systerdotter Macy hittat sexleksaken, trätt på den på sin handled – och börjat använda den som ett armband.

Bildkälla: Mercury Press

Så fort hon fick reda på vad som egentligen hade hänt tog hon penisringen från Macy och gömde den på ett säkert ställe.

Systerdottern blev då ledsen och det hela skapade rejält liv i huset. När resten av familjen undrade vad som hänt nöjde sig Amy-Jade med att säga att de ”inte ville veta”.

Det här är inte första gången som hemligheter i det unga parets kärleksliv kommit ut. Förra året råkade tjejens mamma hitta en sjuksköterskeförklädnad som Ben köpt till sin tjej som en humoristisk överraskning.

Paret skrattar nu mest åt det inträffade – och vem behöver inte lite spänning i vardagen? Nu verkar det dock som att de fått nog för ett tag.

– Jag blev helt skräckslagen, säger Amy-Jade till tidningen Mirror om när Macy, som halva dagen tjatat om att hon fått ett nytt armband, i stället stolt visade upp Bens penisring.

Bildkälla: Mercury Press

DELA om du fnissade åt händelsen! 

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!