Tjej rusar till gynekologen med udda problem – hans oväntade lösning får mig att rodna!

När man ställs inför svåra och ovana bekymmer så gäller det att vara lösningsorienterad. Att inte göra någonting kommer man sällan långt med, men samtidigt finns det ju gränser även i krissituationer.

Det var en vacker 19-årig tjej som låg och solade helt naken vid en stor pool. Helt plötsligt kommer det en humla flygandes som försvinner rakt in i hennes vagina. Den unga kvinnan får inte ut den och åker omgående till gynekologen.

– Hur kunde det här hända? utbrister doktorn när han hört om hennes ovanliga problem.

– Jag vet inte, det bara hände – och nu får jag inte ut den! Vad ska jag göra?!

– Okej, du behöver ta hjälp av din pojkvän som sätter en klick honung på sin penis. Sedan för han in den i din vagina tills han känner att humlan sitter på penisen, för att sedan dra ut den och humlan.

– Men doktorn, jag har ingen pojkvän!

– Okej, då får väl jag hjälpa dig, säger han.

– Visst, blir svaret.

Doktorn smetar på en klick honung på toppen av sin penis och för in den, drar ut den, för in den, drar ut den. Det börjar gå snabbare och snabbare.

Tjejen:
– Men doktorn, vad gör du?

Han svarar, stönandes:
– Jag får inte ut humlan, så jag försöker slå ihjäl den jäveln i stället!

Var inte blyg nu, tryck på dela-knappen om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!