Tjej fastnar i fönster när hon försöker göra sig av med bajskorv som inte spolades ner

De flesta av oss har nog någon gång varit på en dejt som inte riktigt blivit som man tänkt sig. I ens desperation att få det hela att fungera kan det då lätt bli så att man fattar lite förhastade – och i efterhand dumma – beslut.

Det här hände under en dejt som killen Liam Smyth nyligen var på. Han hade träffat en tjej via dejting-nättjänsten Tinder och de hade spenderat den sena eftermiddagen tillsammans på en trevlig restaurang.

Sedan bestämde de sig för att gå hem till Liam, öppnade en flaska vin och se en film. En stund in sa tjejen att hon var tvungen att gå på toa. Ett par minuter senare kom hon tillbaka helt panikslagen och avslöjade för Liam att något galet hade hänt.

”Jag måste säga det här. Nu var jag och bajsade, men efteråt så spolade inte toaletten. Jag vet inte varför jag gjorde det här, men jag fick panik, sträckte mig ner i toaletten och lindade in det hela i papper – och kastade ut det genom fönstret”, ska tjejen ha sagt, enligt vad Liam nu berättat på sajten GoFundMe.

Han fortsätter skriva:

”Jag blev bekymrad, men sa till henne att vi skulle ut i trädgården och ta hand om problemet – och sedan låtsas som att det hela aldrig hänt. Men tyvärr så har jag en lite konstig designdetalj i min lägenhet. Toalettfönstret går inte rakt ut till trädgården, utan ett hålrum på några decimeter separerar det första fönstret från ett annat, icke öppningsbart fönster. Det var givetvis det här lite udda hålrummet, mellan fönstren, som min dejt lyckats träffa med sitt bajs”, skriver Liam och berättar vidare:

Bildkälla: Liam Smyth

”Tjejen hade länge varit gymnast och var tämligen övertygad om att hon kunde sträcka sig ner mellan fönstren och nå det som vi behövdes få bort därifrån. Det visade sig dock vara tuffare än väntat för henne att komma ner i hålrummet så hon fick verkligen anstränga sig. Efter att jag tryckt på lite från mitt håll lyckades hon få tag i det inlindade bajset och gav det till mig. Jag slängde då åter ner det – där det hör hemma – i toaletten. När vi nu skulle få ut henne så tog jag tag om hennes ben och drog, men hon satt fast – med huvudet rakt ner i hålrummet mellan fönstren. Det hela slutade med att vi fick ringa brandkåren – och efter 16 minuters assistans från brandmän kunde vi få loss min dejt”.

Bildkälla: Liam Smyth

För att få tillbaka lite av de kostnader som tillkom i samband med den här dråpliga incidenten har Liam nu satt upp en kampanj på nätet som man kan välja att sponsra med pengar. Han har dock, av uppenbara skäl, låtit tjejen vara anonym. Under de 20 första timmarna har han redan fått in över 15 000 kronor.

Bildkälla: Liam Smyth

Om du vill läsa hela hans inlägg, eller skänka pengar, är det bara att klicka här!

Snåla inte nu, DELA det här om du skrattade, eller tycker att Liam och hans dejt förtjänar lite stöttning!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!