Tjej får mobilen stulen – men broderns smarta knep toklurar tjuven och vänder på allt

Att få sin mobiltelefon stulen är otroligt frustrerande. Numera har man ju det mesta i den – bilder, kontakter, andra viktiga uppgifter. Det är dessutom sällan som polisen lyckas återfinna den.

Det här hände nyligen en internet-användare som kallar sig för thelowflyingowl. Hon fick sin telefon stulen, men någon dag senare så blev hennes bror kontaktas av boven från systerns nummer. Bedragaren ville åt mobilens lösenbord. Då bestämde sig brorsan för att försöka driva lite med tjuven – och det skulle visa sig bli en succé.

Kolla in SMS-konversationen nedan!

I det här stadiet var alltså tjuven – som till en början också försökte bedra brodern genom att uppge att det var systern som hörde av sig – mer eller mindre livrädd.

Brorsan säger alltså till boven att för att slippa råka riktigt illa ut så måste han nog lämna över telefonen till polisen. Strax därefter trillade det här mejlet in hos systern!

Och systern kunde då bege sig till polisstationen för att hämta ut både mobil och plånbok!

Bildkälla (samtliga): Imgur

Jag tycker att brodern skötte det här otroligt snyggt. Genom att dra lite spektakulära lögner för boven tvingade han honom att lämna tillbaka allt han stulit från killens syster.

Dela om du också tyckte det här var bra gjort, så kanske vi kan få ner antalet stölder framöver!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!