Tekniker tappar kontrollen fullständigt och skriker håll käften. Då hämnas papegojan på ett bra sätt.

Det är inte lätt alla gånger att hålla tungan i mun när man bara vill säga något barskt tillbaka när man har fått stå ut med otrevligheter. Trots instruktioner om att inte säga någonting tillbaka kunde denna man inte styra sina ord, och det fick han ångra…

Fru Johanssons diskmaskin gick sönder och hon tog kontakt med en servicefirma, som lovade skicka en tekniker nästa förmiddag.
Hon hade avtalat ett möte på sitt jobb samma förmiddag och instruerade därför teknikern:

– Nyckeln ligger under dörrmattan. Laga diskmaskinen och lägg fakturan på bordet. Ni behöver inte vara rädd för hunden, han kommer inte att röra er. Men tala absolut inte med papegojan!

När teknikern anlände dagen efter, fann han nyckeln under dörrmattan, öppnade dörren och stod öga mot öga med den största och mest skräckinjagande hund han någonsin hade sett. Hunden var dock genomsnäll och tittade lugnt på, medan teknikern lagade diskmaskinen.

Papegojan däremot kastade nötter på honom, skrek, skällde och överöste honom med obsceniteter. Till slut kunde teknikern inte hålla sig längre och röt åt papegojan med arg röst:

– Håll käften, din svarta kråka!

Då svarade papegojan tillbaka:

– Hugg, Karo!

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!