Taxichauffören beskriver den perfekte mannen – men oväntade vändningen är helt genial

Det är inte lätt att vara alla till lags. Man ska helst vara bra på många saker samtidigt och hinna med varenda grej i sin späckade kalender. Samtidigt finns de som alltid verkar få livet att rulla smärtfritt.

En man går ut från en byggnad – och precis när han kommer fram till gatan lyckas han vinka in en taxi. Han hoppar in och sätter sig i baksätet.

– Wow, perfekt tajming. Du är precis som Frank, säger chauffören.

– Som vem? undrar mannen.

– Frank Eriksson. Han gjorde allt perfekt. Som när jag kom förbi nu precis när du behövde en taxi – sådant hände Frank hela tiden.

– Äsch, ingen är perfekt, svarar mannen.

– Jo, Frank var det. Han var en otrolig tennisspelare, en makalös golftalang, han hade en sanslöst vacker sångröst, kunde dansa som ett proffs – och du skulle hört honom spela piano, berättar taxichaffisen.

– Han låter speciell…

– Och det är inte allt. Frank hade ett otroligt minne, som en dator. Han glömde aldrig en födelsedag, visste allt om vin, vad man skulle dricka till varje måltid. Han var händig och kunde laga en trasig bil på nolltid. En IKEA-hylla satte han ihop i ett nafs. Inte alls som en annan.

– Vilken kille!

– Han visste alltid hur man skulle ta sig snabbt genom stan. Inte som en annan, som alltid fastnar i köer. Han visste dessutom hur man skulle behandla kvinnor, han fick dem att må bra. Frank begick aldrig ett misstag. Han klädde sig perfekt, hade alltid välputsade skor och alla älskade honom. Han var den perfekte mannen!

– Hur träffade du den här Frank?

– Jag träffade honom faktiskt aldrig. Han dog och jag gifte mig med hans fru…

Snåla inte nu, DELA den här med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!