Tanten tjänar storkovan när hon slår vad med bankchefen. Hennes trick är klockrent.

En äldre kvinna klev in på ett bankkontor en dag. I handen bar hon en stor väska med pengar. Hon insisterade på att få prata med bankens VD innan hon öppnade ett sparkonto i banken med motiveringen att ”det är väldigt mycket pengar!”.

Receptionisten som tog emot henne var skeptiskt till en början:
”Du kan inte bara komma in här och tro att du ska få träffa vår högste chef. Han är en väldigt upptagen man.”

”Men jag är här för att göra en väldigt stor insättning i er bank”, förklarade kvinnan.

Receptionisten sneglade mot kvinnans väska med pengar och gick sedan in på bankens kontorsavdelning. När hon kom tillbaka sa hon: ”Du har en väldans tur den här morgonen, VD:n är på plats och hinner träffa dig”, sedan visade hon in kvinnan till chefen.

När hon steg in på kontoret möttes hon av en man i en skräddarsydd kostym som satt framför ett stort och blankt skrivbord. Bankchefen reste sig upp och frågade: ”Hur kan jag hjälpa dig?”

Kvinnan svarade ”Jag skulle vilja öppna ett sparkonto” och ställde upp väskan med pengar på skrivbordet.

”Hur mycket är det du vill sätta in?” frågade han nyfiket.

”1,8 miljoner om det går bra”, svarade kvinnan och tömde ut pengarna över bordet.

Bankchefen blev chockad av att se så mycket pengar så han frågade henne:
”Frun, jag måste säga att jag är förvånad över att du bär omkring på så mycket pengar, speciellt med tanke på din ålder. Hur har du kommit över så mycket pengar om jag får fråga?”

”Jag slår vad”, svarade kvinnan.

Något förvånad svarade bankchefen: ”Slår vad? Vad slår du vad om egentligen?”

”Tjaa, till exempel, jag slår vad om 250 000 kronor att dina pungkulor är fyrkantiga.”

”Va?! Vill du slå vad om 250 000 att mina pungkulor, mina testiklar, är fyrkantiga?” svarade bankchefen chockat medan han kämpade med att inte börja skratta.

”Ja, du hörde rätt. Jag lovar att dina pungkulor kommer vara fyrkantiga klockan 10 i morgon förmiddag.”

Mannen log med hela ansiktet och tänkte att det här ju var ett tvärsäkert vad: ”Vi är överens!” svarade han och skakade han med den gamla kvinnan.

”Okej, men med tanke på att det är ett ganska stort vad som innefattar mycket pengar tänkte jag bara fråga om det är okej att jag tar med min advokat i morgon klockan 10?”

”Absolut.” svarade bankchefen.

Den kvällen blev bankchefen rätt nervös över vadet och spenderade lång tid framför spegeln där han noga kontrollerade sina pungkulor för att försäkra sig om att de inte blivit fyrkantiga.

Morgonen kom och exakt 10:00 steg den gamla kvinnan in på kontoret med sin advokat. Hon presenterade advokaten för bankchefen och upprepade vadet en gång till: ”Jag slår alltså vad om 250 000 att den här mannens pungkulor är fyrkantiga.”

Bankchefen nickade instämmande och den gamla kvinnan frågade om han kunde tänka sig att dra ner byxorna så att alla kunde titta efter. Bankchefen accepterade och drog ner sina byxor. Den gamla kvinnan tittade noggrant på mannens pungkulor och frågade sedan om hon kunde få känna på dem också.

”Tjaa… Okej”, svarade bankchefen något generad medan han tänkte att 250 000 kronor ändå är ganska mycket pengar och sa: ”Ja, det är mycket pengar så jag förstår att du vill vara helt säker.”

Medan kvinnan började känna på bankchefens testiklar noterade han hur advokaten i tystnad dunkade sitt huvud mot väggen.

Bankchefen frågade kvinnan: ”Vad i hela friden är det för fel på din advokat?”

”Ingenting. Förutom att jag slog vad med honom om 1 miljon kronor att klockan 10.00 idag skulle jag stå med en bankchefs pungkulor i mina händer.”

DELA om du skrattade åt kvinnans smarta trick! 

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!