Rolig historia: När tanten ska beklaga sorgen går allt åt skogen.

Det var två tvillingar som var omöjliga att skilja från varandra, Anders och Gösta. Det föll sig så att Anders hittade en fru och gifte sig och medan Gösta förblev singel och fördrev sin tid med olika projekt. Ett av de projekten var att reparera en gammal eländig båt.

Av en ödets slump så dog Anders fru på samma dag som Göstas båt sjönk. Några dagar senare i matvaruhandeln misstog en snäll gammal tant Gösta för Anders och gick fram för att beklaga sorgen.

”Jag är hemskt ledsen att höra om din förlust, det måste kännas förfärligt.” sa tanten.

Gösta, som var lite tankspridd, trodde att hon pratade om hans båt svarade, ”Nja, faktum är att jag är ganska glad att slippa henne, hon var genomrutten från första början. Underdelen var alldeles sönderriven och hon luktade som en gammal död fisk.

Dessutom så läckte hon hela tiden och hade en stor spricka baktill och ett präktigt stort hål framtill också. Varje gång jag använde henne så blev hålet bara större och hon började läcka ännu mer.

Jag antar att det som till sist gjorde slut på henne var när jag hyrde ut henne till fyra killar som ville ut och ha lite kul. Jag varnade dem att hon var i ganska dåligt skick men de ville ha henne ändå. De idioterna försökte alla att komma i henne på samma gång så hon sprack upp i mitten. Men vad gör det, det är väl bara att börja kolla annonserna om man ska hitta en ny.”

Tanten svimmade.

Snälla, DELA den här artikeln om den fick dig att le!