Svenske Youtubemiljonären PewDiePie har köpt en ny bil. När du ser den kommer du älska honom!

Vid det här laget spelar det ingen roll hur gammal du är. Du har antagligen hört talas om Youtubestjärnan PewDiePie. Han är trots allt, även om jag inte riktigt förstår varför, världens mest kända svensk. Vid sidan av Zlatan kanske.

PewDiePie slog igenom med videos där han spelar datorspel och säger roliga saker om det som händer. Hans videos har gjort honom till världens största på Youtube. Större än världsstjärnor som Justin Bieber och Rihanna. Och med framgången har också pengarna följt med.

PewDiePie, eller Felix Kjellberg, som han egentligen heter tjänar upp mot 60 000 miljoner kronor om året. Helt okej för att sitta framför datorn och spela spel…

Men trots sin ekonomiska frihet har Felix behållit båda fötterna på jorden. Det är inga lyxlägenheter och privatjet till tropiska öar för den blygsamme svensken. Han och hans flickvän bor i en blygsam lägenhet i en liten by på den Engelska vishan – han lär ha flyttat till staden för att den hade så bra internetuppkoppling.

När han väl spenderar sina pengar går det oftast till välgörenhet. Han har donerat och samlat ihop miljontals kronor till olika välgörenhetsprojekt som hjälper barn i utsatta länder. Nu senast har han donerat 42 000 dollar till Charity Water.

Men här om dagen valde miljonären PewDiePie äntligen att spendera lite pengar på sig själv och köpte en ny bil. Det har han förtjänat…

Kolla in när han presenterar sitt nya vårlåk i videon nedanför. Jag kan inte annat än att gilla killen, vilken stjärna!

Om du inte vill se introt så visar han bilen ca. 30 sekunder in i klippet.

Snälla, DELA den här artikeln om den fick dig att le och du tycker att Felix har en skön inställning!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!