Svenska kändisen övergav miljonarv – för att spela in porr i Spanien

Då var hon Östermalmstjejen som gjorde rubriker i Paradise Hotel. Nu har hon bytt Sverige för Marbella och lever på att spela in porr. Olinda Castielle, tidigare Borggren, har aldrig varit rädd för att sticka ut.

Olinda Borggren, 40, slog igenom som bråkmakare i den allra första säsongen av Paradise hotel som sändes 2005. Det var också i samma dokusåpa hon möte mannen hon senare skulle gifta sig med, Patrick Larsson.

Efter Paradise Hotel följde en blandad karriär inom media. Hon var bland annat programledare för Paradise Hotel Extra och syntes i kanal 5-serien Dolce Vita.

Några år senare gifte sig hon och pojkvännen, flyttade till Marbella och bytte namn till Castielle.

Där startade paret en hemsida med utmanande bilder och diverse pornografiskt material. Oftast är Olinda modellen och Patrick fotograf.

Instagram

”Allting jag gör kommer från instinkt och spontanitet. Jag delat med mig av vad jag känner för, tycker är roligt och älskar sex” skriver Olinda Castielle i ett mejl till Expressen.

Instagram

Innan flytten till Marbella hade Olinda stora tillgångar i Stockholm. Bland annat ägde hon en egen ö utanför Vaxholm i Stockholms skärgård som hon fått i gåva av sin pappa.

När hon fick den, 1992, var taxeringsvärdet 1,7 miljoner.

2010 valde hon dock att ge tillbaka ön till sin far och kapa banden med Sverige. Förra året hade värdet på ön stigit till 4,7 miljoner kronor.

Trots det hävdar Olinda att hennes föräldrar inte har något emot hennes udda karriär.

”De älskar att jag är fri och naturlig” skriver Olinda Castielle i mejlet till Expressen.