Svenska 27-åringen vill se ut som en seriefigur – tagit bort 6 revben och har bröst som basketbollar

Medan många av oss människor nöjer sig med att se ut som vi gör och att vara ”en i mängden” så finns de som gärna sticker ut och inte har några problem med att förvandla sitt yttre. Under de senaste årtiondena har plastikoperationer blivit allt vanligare – troligen som en följd av de starka normerna kring hur man bör se ut.

En som tagit det här till rätt extrema nivåer är svenskan Pixee Fox. Den nu 27-åriga Gävletjejen har gjort över 200 plastikoperationer till ett sammanlag värde av mer än 5 miljoner kronor.

Bildkälla: Pixee Fox / Instagram

Nyligen var hon gäst i det brittiska morgon-TV-programmet ”This morning” och berättade då om sina skönhetsingrepp, som förändrat hennes utseende totalt.
– Jag hade en bild av mig själv i huvudet som inte matchade det jag såg. Det var inte att jag ogillade hur jag såg ut, säger hon.

Pixee Fox beskriver sig själv som ”en levande seriefigur” och menar att hon ser sin egen kropp som ett vetenskapligt projekt.
– För mig handlar det om att skapa en skulptur, men jag gör det med min kropp. Jag skriver vetenskapshistoria, jag är en pionjär inom skönhetsindustrin, berättar hon i programmet.

Bildkälla: Pixee Fox / Instagram

Hon har opererat brösten, näsan, underlivet, ögonlocken och ändrat ögonfärg – men det kanske mest extrema ingreppet var då hon ville få en ”getingmidja” och då tog bort sex revben. Det sistnämnda var hon först i världen med att göra.
– Det är inga bekymmer med min hälsa. Revbenen är ju där för att skydda de inre organen – och får jag en smäll så är jag mer exponerad. Men så länge jag skyddar mig själv kommer jag vara okej, säger hon.

Nästa stora mål för den 27-åriga svenskan, som har över 400 000 följare på Instagram, är att genomföra ett ingrepp som hon uppfunnit själv – tillsammans med en plastikkirurg i Los Angeles. Hon vill dock inte avslöja vad det ingreppet ska justera, men säger däremot att det kommer handla om ”nacken uppåt”.

Tryck gärna på dela-knappen för att sprida det här vidare!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!