Sven Melander om Trumps ödesdigra misstag – klippet sprids nu som en löpeld på nätet

Sven Melander är känd från många år i TV-rutan, men på senare tid har han ofta även uppmärksammats för sina starka åsikter och hur han vågar vädra dem. Nu är den folkkäre profilen i farten igen.

Under en längre tid har Sven Melander då och då lagt upp klipp på både Youtube och Facebook där han tycker till om diverse aktuella ämnen.

Han håller sällan tillbaka, utan är en av få kändisar i Sverige som verkligen vågar säga vad han tycker. Många gånger får Melander medhåll kring sina tankar, men ibland bemöts han även med kritik.

I ett klockrent klipp från i våras tar han upp Donald Trump. Melander menar att USA:s kontroversielle president håller på att göra sig ovän med hela ”det dömande väsendet”.
– Jag måste säga dig, Donald – vill du ha ett tips från mig? Ska du bråka med någon, så bråka inte med den dömande makten. Då kommer du åka dit så det smäller om det. Du har ingen chans, säger Melander.

Efter bara några timmar hade klippet både setts och hyllats av mängder av tittare.

Oavsett vad man tycker om Melanders olika utspel så måste man gilla att han verkligen öser på och står för vad han tycker.

Se klippet här:

DELA om du gillar Sven Melander!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!