Sven Melanders klockrena svar på Alex Schulmans kritik – sätter snorvalpen på plats

Vi har sett honom i TV-rutan under många år, men på senare tid har Sven Melander nästan gjort sig mer känd som en vass tyckare. Han räds sällan att lägga sig i heta debatter och vädrar ofta sina tankar öppet.

Genom åren har han blivit allt mer folkkär – bland annat genom sin bejublade insats i klassikern Sällskapsresan, som är min personliga favorit.

Men på sistone syns Sven Melander mest på Youtube och Facebook där han då och då lägger upp videoklipp i vilka han tycker till om olika ämnen.

I sitt senaste inlägg svarar Melander på den skarpa kritik som riktats mot honom i Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast, där de bland annat säger att han är en ”bedagad komiker”.

Melander menar att de har helt rätt kring det, men att de farit med andra osanningar som han också tar upp i klippet. Han passar även på att göra en lite oväntad jämförelse med Donald Trump.

Klippet (nedan) har fått rejäl spridning på nätet – och det är omöjligt att inte le när man lyssnar på Melanders bestämda, men humoristiska, stämma!

Snåla nu inte, DELA om du tycker om Sven Melander!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!