Sven Melander skickar stenhård passning till SD – argumentet får nätet att koka

Sven Melander är en av Sveriges mest kända TV-personligheter, men på senare år har han blivit allt mer omtalad för sina starka åsikter. Han är verkligen en frisk fläkt som inte backar för att säga vad han tycker.

Sedan en tid tillbaka har Sven Melander då och då publicerat videoklipp på Facebook och Youtube i vilka han tar upp olika aktuella ämnen. Det har handlat om att från Norrland till Donald Trump.

Han vågar verkligen stå för vad han tycker och kommer ofta med tydliga åsikter. Ibland möts han av kritik, men det är även många som ofta står bakom Melander.

Han är sedan tidigare känd för mängder av framträdanden i TV, men numera är han nästan mer av en tyckare, som gärna tar plats i samhällsdebatten. Många gånger gör han det på ett rätt komiskt sätt som är lätt att ta till sig.

Det är nästan omöjligt att inte tycka att Melander är underhållande i sina videoklipp.

I sitt senaste inlägg tar han upp Sverigedemokraterna. SD-topparna Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson uttalade sig nyligen negativt om den svenska integrationen i en artikel i amerikanska tidningen Wall Street Journal, vilket får Melander att se rött.
– Här kan man verkligen snacka om fosterlandskärlek, som är så viktigt i alla andra sammanhang. Men att åka till ett annat land och prata skit om Sverige – det är helt okej. Jag tycker att de är några jävla landsförrädare. Det är ju för fan som att börja heja på Norge i skidåkning. Va?! Skäms, dundrar Melander i klippet, som efter mindre än ett dygn redan fått rejäl spridning.

Se klippet nedan!

Artikelns visningsbild: Montage / Wikipedia

DELA om du tycker om Sven Melander!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!