Svartsjuk kvinna klipper av sin pojkväns penis – med sax

Det gäller att kunna hantera sin ilska och att inte fatta alltför förhastade beslut i stridens hetta. Tar man saker och ting för långt är det lätt att ångra sig i efterhand, speciellt om det visar sig att man haft fel.

Otrohet är ingen bra grej. Det skadar relationer, framför allt känslomässigt – men det kan faktiskt även leda till fysiska men.

Liezel Betitta, 32 år, var övertygad om att hennes man Mark hade en kärleksaffär med en kvinna på hans jobb. Det här var givetvis inget som han erkände, men efter en ”afterwork” råkade Mark somna hemma hos en vän.

Det satte fart på hans flickvän, som när hon efter en längre sökinsats på morgonen hittade honom var så förbannad att hon tog till en minst sagt drastisk åtgärd för att få slut på hans misstänkta flirtande med andra.

Det är nästan smärtsamt att skriva – men Liezel, vars pojkvän var groggy efter sitt uppvaknande, tog då fram en sax och klippte av honom penisen.

Medan Mark transporterades med ambulans till sjukhus flydde Liezel. Hon skulle dock något senare gripas av polis, men hävdade då att hon inte hade gjort något fel.
– Jag är trött på hans flirtande. Jag ångrar inte att jag klippte av hans penis. Jag är redo för att ta mitt straff, sa hon då.

Paret, som enligt släkten har tre barn, hade bråkat mycket under den senaste tiden – men oavsett vad som hänt får man ju ändå anse att Liezel gick alldeles för långt.

Hon sitter nu i polisens förvar medan Mark återhämtar sig på sjukhuset.

Givetvis är det här en hemsk händelse som fått enorma proportioner – och det udda sättet som flickvännen valde att ”hämnas” på saknar motstycke, vad jag vet. Det är verkligen helt galet!

DELA det här, så ska vi nog slippa höra om otrohet ett tag framöver!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!