Studenter i Texas tog med 4000 dildos till skolan, anledningen är superviktig!

Skolungdomar i Texas bekämpar vapen med dildos! Pennan är starkare än svärdet, men är penisen?

Vapenlagarna i USA är helt galna. Det vet alla vid det här laget. Inte minst efter alla fruktansvärda skolskjutningar som inträffat de senaste åren. Trots det har delstaten Texas beslutat sig för att tillåta att elever på universitetet har med sig pistoler till skolan – in i klassrummet.

Lagstiftarna menar att det är större chans att eleverna ska kunna skydda sig mot en eventuell attack om de själva är beväpnade. Detta trots att bland annat Washington Post tillsammans med FBI har bevisat att det inte stämmer – snarare är det så att ju mer vapen det finns i omlopp desto farligare blir det.

Nu har tusentals studenter vid universitetet i Austin, Texas, gått ut och protesterat mot förslaget på ett minst sagt iögonfallande sätt.

Under parollen ”Cocks – not glocks” tar studenterna med sexleksaker till lektionerna istället för vapen. Det är för att visa på hur absurt det är att dildos och vibratorer är förbjudna i klassrummet på grunda av att de anses stötande – samtidigt som vapen inte anses stötande.

Sexleksaksindustrin var snabba på att sponsra protesten och har donerat över 4000 dildos till rörelsen – som delar ut dem till alla som vill ha på campus.

Det här var ett tag sedan nu, men det är en händelse som är värd att lyfta igen!

1Bildkälla: Twitter

2Bildkälla: Twitter

3Bildkälla: Twitter

Jag tycker att det var ett riktigt bra sätt att protestera mot en korkad lag. Var gärna med och DELA om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!