Stefan & Krister drar plötsligt en riktig fräckis, får hela publiken att vika sig av skratt

Jag har under nästan hela livet skrattat åt Stefan & Krister. Deras klockrena humor ligger ofta precis på gränsen till vad som anses okej, men det är verkligen underhållning som går hem i de svenska stugorna.

Stefan & Krister började som trubadurer för en herrans massa år sedan. Efter en tid valde de att ta in humor i sina uppträdanden – och snart kom då deras stora genombrott. Sedan dess har de i flera årtionden fått svenskarna att skratta så att tårarna rinner.

Genom åren har de skapat allt från hitlåtar till TV-serier och buskisföreställningar. Många har bänkat sig framför Full Frys, Campa i Klaveret och En mor till salu. Bara för att nämna några av de succéer som den halländska komikerduon ligger bakom.

De har en otrolig förmåga att balansera på gränsen till vad som anses okej att skoja om. Ofta är skämten lite fräckare, men för oss som gillar sådant så går det nog inte att tycka om Stefan & Kristers upptåg.

Ren och skär skrattfest

Under deras många år i underhållningsbranschen har de verkligen skaffat sig en förmåga att få med publiken i sina föreställningar. Ibland får folk till och med delta, men annars så handlar det om ren och skär skrattfest.

I det här klippet (nedan) får man se ett litet utdrag ur en av deras många underhållande teaterföreställningar. Då passar Krister på att dra en riktig fräckis – och får hela publiken att fullkomligt vika sig av skratt!

Snåla inte nu, utan DELA gärna om du också skrattat åt Stefan & Krister!