Statistiken avslöjar: Här är svenskarnas vanligaste sexfantasier på nätet

Många använder porr som ett redskap för att kunna lätta på trycket under den trista vardagen. Det är dock fortfarande ett ämne som är ganska tabubelagt och något som få pratar om öppet.

Det är världens största porrsajt, Pornhub, som har sammanställt sina besökares vanor under 2016. Totalt var det 23 miljarder (!) som gled in på sidan under förra året, vilket är ett snitt på 64 miljoner besök om dagen.

USA är det land i världen som porrsurfade mest 2016. Sverige kom på 17:e plats, vilket ändå får anses ganska högt då vi har en betydligt lägre befolkning än många av topp 20-länderna.

Den svenska genomsnittliga porrsurfaren var inne på Pornhub i 9 minuter och 19 sekunder per besök. Det placerar oss på åttonde plats över de länder som porrsurfar längst.

Om man ser till vad svenskarna använde för sökord för att hitta det man var ute efter under sin lilla privata stund så vann ”swedish” (svensk) tämligen överlägset. Vi tycker, med andra ord, verkligen om oss själva.

På andra plats kom sökordet ”step sister” (styvsyster) och som trea var ”milf” (förkortning för ”mother I would like to fuck”).

Andra populära sökord hos svenskarna var ”step mom” (styvmor), ”svensk”, ”teen” (tonåring), ”cartoon” (tecknat), ”anal” och ”public” (offentligt).

De tre kategorierna som svenskarna oftast valde var ”anal”, ”tonåringar” och ”lesbiskt”.

Tre av fyra besökare världen över var män.

Det är onekligen kul att få en inblick i hur svenskarna tänker när de har sina egna mysstunder. Nästa år hoppas vi på en ännu högre placering bland världens porrgladaste länder.

DELA med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!