Ståndaktigt oväder drar in mot land – rapporten har fått tusentals att garva

Oväder är sällan roligt och man vet ju själv vad regn och storm kan ställa till med, men det finns faktiskt tillfällen då kasst väder också kan bjuda på rejäla skratt.

Det var invånarna i australiska Toowoomba, som ligger i delstaten Queensland, som skrämdes upp i går efter att de nåtts av rapporter kring att en storm var på väg mot deras stad.

Det var dock inte vilket oväder som helst. Då stormen började närma sig från Armidale tog den, otroligt nog, formen av ett manligt könsorgan.

Nicko Mickle noterade det komiska när han tittade på väderprognosen online och la genast ut bilden på sociala medier.

”Galen storm på väg mot Queensland. Ser ut som att gamla Toowoomba kan åka på en rejäl hurring”, skrev han skämtsamt, enligt tidningen The Chronicle.

En annan, Jamie Spear, tog rollen som väderreporter och skrev:

”Ser ut som att ovädret snabbt penetrerar sig framåt och mycket väl kan skapa blöta och stormiga förhållanden i landets inre regioner”.

Mer seriösa rapporter lugnade dock invånarna då de sa att det sannolikt blir soligt under dagen, med risk för regn under eftermiddagen och kvällen.

Om nu oväder ändå ska ta sig dit man är så kan det ju faktiskt lika gärna få vara en variant man kan få skratta åt. Vi får väl se om något liknande kan hända i Sverige, men även vädret verkar sannerligen vara mer exotiskt på andra sidan jorden.

DELA om du också skrattade åt det här!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!