Sonen chockar när han avslöjar vad han vill ha i present, minns du vad?

Galenskaparna och after shave har gjort några av humorsveriges allra bästa pärlor. Jag och mina bröder har tillbringat den största delen av vår barndom med att sjunga ”Det ska va gött o leva” och ”Säng säng säng”.

Vi fick det i blodet. Vår pappa var en stor Galenskaparnanörd och hela familjen bänkade sig framför tv:n så fort de hade något att visa på SVT.

En av mina favoriter har alltid varit Macken. Kanske var det Galenskaparnas finaste stund. Det här gamla pärlan brukar jag gå runt och gnola på titt som tätt och jag tycker den är lika rolig nu som då.

Så frågar är väl egentligen bara, vad vill DU ha när du konfirmerar dig?Dela om du också älskar Galenskaparna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!