Soldaten får reda på att hans flickvän är otrogen. Då kommer han på världens bästa kontring.

En norrländsk soldat som låg stationerad i Afghanistan fick nyligen ett brev från sin flickvän hemma i Sverige.

I brevet stod följande:

– Kära Nisse!
Jag är ledsen, men jag vill inte fortsätta vårt förhållande. Avståndet mellan oss är för stort. Dessutom måste jag erkänna att jag varit otrogen mot dig två gånger sedan du for så det är lika bra att det är slut. Förlåt.

PS. Kan du vara snäll och skicka tillbaka fotot jag gav dig…
Hej då / Jenny.

Först var soldaten nedslagen. Men sedan bestämde han sig för att ge igen. Han gick runt bland sina kompanikamrater och bad om en bilder på deras flickvänner. Tillslut fick han ihop hela 54 stycken bilder.

Han lade alla bilderna i ett kuvert tillsammans med bilden på Jenny och postade det tillsammans med ett meddelande.

Kära Jenny!
Jag är ledsen, men jag har glömt vem du är!
Var snäll och plocka ut din bild och skicka tillbaka resten.

Sensmoralen: Norrlänningar är listigare än vad folk tror.

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!