Snuskgubbe går till bordell utan pengar – 5 timmar senare tar glädjeflickan den ultimata hämnden

Ett gott skratt förlänger livet, brukar man ju säga. Det ligger nog dessutom något i det. Jag har flera gånger läst om forskning som slår fast att lyckliga människor lever längre. Så det gäller att maxa sin tid på jorden. Det är lika bra att ha så kul det bara går!

En äldre, norrländsk sjöman blev avslängd från sin båt, utan pengar, i Hongkong. På kvällen känner han ett väldigt påträngande behov. Han gick in på en bordell och fick med sig en kinesiska upp på ett rum.

Efter många pustanden och stönanden tyckte han att han var färdig och det blev dags för betalning. Han sade då att hon fick klara sig utan betalning, för han hade inga pengar.

Den vackra kinesiskan säger inget, utan niger med ett leende och går tyst därifrån.

Sjömannen lägger sig på rygg och somnar snabbt efter dom ansträngande övningarna. På morgonen, 5 timmar senare, vaknar sjömannen med en stor sten på magen. På en lapp på stenen står det: ”Kinesisk tortyr – tredje graden”.

Han blir mycket rädd och vräker för säkerhets skull ut stenen genom fönstret. Men just som stenen håller på att försvinna ut genom fönstret vrider den sig ett halvt varv och då får han syn på en ny lapp, där det står: ”Kinesisk tortyr – andra graden. Din vänstra testikel är fastbunden vid stenen med pianotråd”.

Vettskrämd hoppar sjömannen ut genom fönstret efter stenen. När han fallit en bit får han se en ny lapp på stenen där det står: ”Kinesisk tortyr – första graden. Din högra testikel är fastbunden med pianotråd vid sänggaveln”…

Sensmoralen: Gör alltid rätt för dig på en gång, annars kommer alltid karma komma ikapp dig ändå!

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!