Familj kommer hem ned nyfödd bebis, fågelns oväntade reaktion lämnar alla helt mållösa

Papegojor är kända för sin otroliga förmåga att lära sig imitera röster, ljud och beteenden. Det är väldigt fascinerande att se hur de fort kan snappa upp saker. Av någon anledning så slutar man aldrig förvånas.

Jag har alltid imponerats över fåglar och deras otroliga förmåga att öära sig saker. Allt från hur vissa navigerar och hittar när de flyger söderut under vintern till papegojor kan lära sig att prata.

Jag hade en granne som ung. Hans fågel Sixten sa alltid ”hej, hej” när man kom in i deras vardagsrum där han hade sin bur. Det blev alltid som en liten chock när papegojan talade till en likt han vore en person. Tydligt lät det dessutom. Givetvis oerhört trevligt att få ett varmt välkomnande från någon annan än bara de människor som bodde under samma tak.

Summa summarum – fåglar är makalösa fascinerande!

Nytt ljud i huset

Familjen som ligger bakom det här klippet har nyligen kommit hem med ett nyfött barn. Som alla vet kan bebisar låta litegrann, men det får man helt enkelt lära sig att hantera. Till slut blir det som en helt normal del av vardagen.

En som dock reagerade lite oväntat på husets nya ljud var familjens papegoja. När jag först satte på det här klippet så trodde jag faktiskt inte mina öron. Det är verkligen helt otroligt!

Klippet har setts av långt över 1 miljoner Youtube-tittare – och det är inte konstigt alls!

Om du, precis som jag, fick ett leende på läpparna av det här klippet så tycker jag absolut att du ska trycka på DELA, så att dina vänner ofta får en rolig stund!