Snuskgubbar trakasserar trevliga tjejen – men barens klockrena kontring får nätet att jubla

Tyvärr finns det människor som inte har något sunt förnuft och som inte begriper hur man ska bete sig ute bland folk. I vissa fall blir det bara värre om de får lite alkohol innanför västen.

Vi är nog alla trötta över att vissa män inte har vett nog att respektera kvinnor och deras privatliv. Det finns arslen överallt i världen – och de behöver bemötas på rätt sätt.

Det finns de som helt enkelt inte förstår skillnaden mellan att vara trevlig och att flirta. Kan man inte begripa att det är två olika saker bör man nog ta sig en rejäl funderare.

En bar i staden Devon i England tröttnade på att vissa manliga kunder tolkade en kvinnlig bartenders trevliga sätt som att hon flirtade med dem. På grund av det hade hon på senare tid fått en del oanständiga förslag och snuskiga kommentarer.

För att få ett slut på det hela satte man upp den här skylten:

Bildkälla: Beer Cellar Exeter (Twitter)

Alternativen man har att välja på för att reda ut varför bartendern är så trevlig är alltså:
– Hon är okontrollerbart sexuellt attraherad av dig.
– Därför att det är hennes jäkla jobb.

Givetvis har man också kryssat för alternativ två som det rätta – och självklara – svaret.

Jag tycker att det här var ett oerhört kreativt sätt att bemöta alla snuskgubbar på. Förhoppningsvis har det här lett till att fler låter den kvinnliga bartendern sköta sitt jobb utan att få massa opassande kommentarer.

Tusentals människor på nätet har nu hyllat den klockrena skylten!

DELA om du också tycker det här var smart!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!