Sjuka svensexan avslöjas i tidningen nio månader senare. Ser du vad som hänt?

Alla har säkert hört talas om galna svensexor eller kanske upplevt dem själv. Ofta är det svårt att skilja på vad som är riktigt och inte då historierna många gånger får eget liv.
Den här mannen kan nog ha varit med om det absolut värsta hittills och det är svårt att inte ha lite medlidande med mannen trots vad som hände. Särskilt då allting kom fram i den lokala tidningen. Kolla om ni ser något speciellt nedanför i tidningsurklippet.

4barn

Andreas har alltså lyckats göra fyra olika kvinnor gravida där alla föder nästan samma dag. I sektionen ”BB-nytt” kommer allting fram och av förklarliga skäl undrar tidningen mer om bakgrunden till detta.

På frågan: ”Andreas Utterhall, du är med på fyra BB-bilder samtidigt. Hur kan det här komma sig?” svarar fyrabarnspappan:
– Ja, det är ju mina barn så det är klart att jag ska vara med. Men jag förstår vad du undrar. Ska jag vara ärlig så var det en helt galen helg som det hände, det var min svensexa faktiskt. Sen blev det ju inget bröllop av förklarliga skäl… Det är lite jobbigt att prata om. Samtidigt förstår jag att folk undrar så för barnens skull är det bästa att vara öppen med allt.

Som tur är visade sig detta dock vara ett aprilskämt av lokaltidningen Västerbottens-Kuriren. Enligt min mening kan det vara ett av de bättre skämten hittills och det bliv minst sagt omtalat.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!