Simon från Dalarna har gjort Sveriges garanterat märkligaste penistatuering

En del människor gör verkligen vad som helst för att sticka ut medan andra trivs väl som ”en i mängden”. Att ha attribut som gör en unik har dock fascinerat människor nästan så länge vi funnits till – och det kan ju verkligen ta sig i olika uttrycksformer.

Simon Johansson är en kille som bor i Dalarna. Han bryr sig, vad det verkar, inte alls om vad andra tycker och tänker. Visst har man sett mycket märkligt i sitt liv, men den här mannens senaste tatuering är något utöver det vanliga – och kan lätt vara Sveriges galnaste.

Sedan en lite tid tillbaka har han en tatuering av Pinocchio vid sin penis. Givetvis är figurens ”näsa” Simons penis
– Det är bara k*kar och sånt i huvudet på mig. Det snurrar runt mycket omoget i skallen och så är jag inne i en tatueringsperiod. Så jag kom på att jag skulle ha Pinocchio på k*ken, säger han till sajten Lajkat.

Det komiska är ju då att Pinocchios näsa växer när Simon får erektion. Man ser dessutom halva tatueringen kika fram när han har kalsonger på sig.
– Morsan tyckte det var en idiotisk idé från första början. Hon trodde att det skulle vara på ballen med. Men när hon såg tatueringen tyckte hon att den var gullig. Mamma och jag är bästa kompisar, berättar Simon.

Bildkälla: Micke Byman

Hans flickvän blev inte ens förvånad när Simon kom hem och visade upp sin nya tatuering.
– Hon sade bara att jag var blåst som det är, skrattar Simon. Men nu kan jag ju fråga om tjejer vill ljuga för honom, eller om de vill dra en lögn för att se om näsan växer.

Lajkat: Hur reagerar andra när de ser tatueringen?
– De blir ju fulla i skratt. De som vet vem jag är och hur jag är som person tycker bara det är en rolig grej. De som inte känner mig blir ganska chockade, men de flesta verkar tycka den är rolig.

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du också tycker att det här är helknasigt!

Fotnot: Den högra bilden i artikelns visningsbild (högst upp) är inte på Simon!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!