Sexleksaken fastnade där solen inte skiner – här är Emmas roliga hälsning från sjukhuset

Det är viktigt att tänka på säkerheten när man har sex. Oftast handlar det om kondomer men det gäller även om man använder sexleksaker.

Det fick Emma Phillips från Wallasey i Storbritannien lära sig den svåra vägen när hon råkade ut för ett dildomissöde i lördagsmorse.

Emma och hennes pojkvän ägnade sig åt en skön stund när plötsligt den vibrerande dildon ”gled in och försvann” bland Emmas tarmar.

Hon berättar själv hur den rosa hur den rosa dildon försvann där solen inte skiner i ett inlägg på Facebook.

”Det var ett fall av den dödliga dildon när en lekstund på lördagsmorgonen resulterade i att jag fick tillbringa dagen på sjukhuset i Wrexham, där de fick operera ut dildon från mitt tarm-område medan den fortfarande vibrerade. Om man inte kan göra det en lördag, när kan man?”

dildo

Emma berättar för The Lad Bible att de försökte flera olika alternativ innan paret åkte in på sjukhus.

– Han testade att få ut den med handtaget till en köksgaffel, den kär vi inte använda igen, men efter ett tag så insåg vi att den åkt för långt upp. Efter det försökte vi med en grilltång men när det gått ett par timmar insåg vi att vi var tvungna att åka till sjukhuset. Vi var båda rätt chockade vi det laget.

Lyckligtvis så kunde paret se det humoristiska i situationen men eftersom båda hade druckit blev de tvungna att ringa ett rätt pinsamt samtal för att tillkalla en ambulans.

Läkarna fick sedan utföra en röntgen medans sexleksaken fortfarande vibrerade där inne.

Det hela slutade med att läkarna fick genomföra en operation där de förde ner en kamera genom halsen ner i magen för att kunna se när de tog ut objektet manuellt.

Efter operationen frågade läkarna om Emma ville behålla vibratorn men hon avböjde vänligt men bestämt.

Emmas pojkvän tog det hela med ro och skrattade mest åt missödet.

– Lee är inte så skärrad av händelsen, han tycker det är roligt. Nästa gång tycker jag att han får stoppa upp en i rumpan själv och ta en för laget, säger hon till The Lad Bible.

Dela gärna om du tycker Emma är bjussig som delar med sig av en sådan här historia.

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!