Sexiga modellen opererar näsan – men läkarens misstag ger honom stenhård erektion i månader

Det finns nog många av oss som är mer eller missnöjda med någon, eller kanske flera, delar av sin kropp.

Kanske skulle man vilja ha lite mindre mage, lite större ögon eller mindre fötter. Men de allra flesta accepterar ändå sitt utseende, det är ju så vi är skapta trots allt och oavsett hur vi ser ut så är vi ju lika mycket värda.

Men det finns också de som är såpass missnöjda att de väljer att göra något åt det, bland annat genom skönhetsoperationer.

Neven Ciganovic, 52, är stylist och modell. Han har gjort flertalet skönhetsoperationer tidigare – men när han skulle operera sin näsa gick något väldigt, väldigt fel.

Vrålstånd i tre månader

När Neven vaknade upp på operationsbordet hade han erigerad penis utan att veta varför.

Men hans stånd lade sig aldrig, utan höll i sig. Många män skulle nog vara glada över att alltid ”vara redo” men när man inte är sexuellt upphetsad kan det bli jobbigt.

– Det var tufft, jag hade ju stånd i tre månader. Jag tror till och med jag slog något slags rekord, säger Neven till Unilad.

Neven fick opereras tre gånger innan hans penis återgick till normalt tillstånd.

Fortfarande lätt att få stånd

Det som Neven drabbades av kallas för priapism och är ”ett oftast smärtsamt tillstånd som kännetecknas av en långvarig erektion som inte är förknippad med sexuell stimulering eller sexuell upphetsning” enligt sajten Treated.

Läkarna och Neven tror att priapismen uppstod på grund av ett kosttillskott som Neven åt vid tillfället för operationen.

– Trots komplikationerna är jag nöjd nu för min erektion håller fortfarande i sig längre än för andra killar, säger Neven till Unilad.

Opererade sig 1992 första gången

Neven är dock ingen främling för att lägga sig under kniven. Han gjorde sin första skönhetsoperation redan 1992, när han lade in silikon i läpparna.

Målet med alla operationer är att bli så lik en manlig docka som det bara är möjligt.

Han har bland annat opererat näsan tre gånger, injicerat botox, kindbenen, käkarna och hakan.

Men efter hans misslyckade operation vill han inte göra fler operationer.

Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!