Se det briljanta veganhånet som nätet älskar: ”Jag har blivit dödogan”

I en tid då allt fler tänker miljövänligt och försöker leva nyttigt är det uppfriskande när några går åt andra hållet. I ett genialt klipp på nätet driver tre killar med de godhjärtade och korrekta trenderna.

Det känns som att allt fler än tidigare både bryr sig om miljön och dessutom vill äta nyttigt. I en sketch skämtar dock Christoffer Nordenrot, Magnus Sundberg och komikern William Spetz om just de här trenderna. Veganhånet har blivit en stor succé på nätet.

En man inne i en skoaffär försöker, med allt han kan, övertyga sin kompis om att en ökad köttkonsumtion är det enda sätta.
– Jag är dödogan – äter och klär mig bara i sådant som innehåller döda djur. Sallad, potatis och bröd – vi äter ju upp naturen. Det är växter som skapar syret på jorden. Smart att äta upp dem då… Ät en häst, en ko eller en räka i stället, säger han och tar senare en klunk ur sin flaska med köttsaft.
– Det är sjukt nyttigt!

Sedan kommer försäljaren fram om vill sälja ekologiska tygskor från Norge.
– Superpilska och väldigt PK. De kostar 28 930 kronor, säger han och berättar att de helt avstår från mocka, skin och läder i butiken.

Alla har givetvis sin egen rätt att välja vad man vill äta, eller av vilket material ens kläder ska vara. Det är dock uppfriskande när några, på ett skämtsamt sätt, väljer att gå emot vad man ”ska” tycka och tänka.

Jag skrattade högt åt det här klippet!

DELA gärna klippet med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!