Sågade av penis – med cirkelsåg

Det är extremt viktigt att vara försiktig när man hanterar potentiellt farliga verktyg. Jag minns hur min träslöjdslärare tjatade om det här under skoltiden – och när man hört hemska historier så har den här tanken bara etsat sig fast allt starkare.

Det gäller att ha respekt för vad som kan hända om man är vårdslös med vassa och kraftfulla verktyg. Blir det fel kan det verkligen leda till katastrofala följder.

Nu ska vi berätta om ett sådant riktigt exempel, så känsliga läsare bör nog inte skrolla längre.

För vad som kan hända när man hanterar potentiellt farliga verktyg fick en man från den lilla byn Moreton Valance i England erfara i måndags eftermiddag, skriver norska TV2. Det är ännu inte riktigt klart hur, men under ett arbetspass lyckades han skära av sig sin penis med en cirkelsåg.

Mannen fördes direkt till sjukhus där kirurgerna opererade honom i åtta timmar. Till slut lyckades man dessutom – härligt nog – rädda hans mandom.

Polisen behandlar händelsen som en olycka, men brittiska arbetsinspektionen ska nu utreda vad som lett fram till den hemska incidenten.

Familjen har bekräftat att penisen verkligen var avskuren, men nu är den alltså tillbaka där den ”hör hemma”. Underbart att en sådan här hemsk händelse trots allt kan få ett så pass lyckligt slut.

Tryck gärna på gilla-knappen om du också tycker att den här historien är helgalen!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!