Roligt klipp: Robert Gustafsson utger sig för att vara svampexpert.

Den här pärlan, Berndt plockar svamp, är från bonusmaterialet till DVD ”Ja ä inte bitter”. Jag minns att jag såg den för länge sedan och tyckte om den men sedan dess har jag kunnat hitta den. Därför blev jag extra glad när jag stötte på den på Youtube idag.

Robert Gustafsson är flankad av Sveriges humorelit med Sissela Kyle, Felix Herngren och Kjelle Bergqvist i spetsen i den här sketchen. Han spelar Bernt som gärna vill träffa kompisar och beger sig ut i skogen med ett gäng för att plocka svamp. Av en händelse tror gänget att Gustavsson är svamp expert och sedan går det som det går.

Men om du inte har sett det så kolla på hela, det tar en svinrolig vändning efter hälften av klippet.

Robert Gustafsson är ju bara bäst!

Sälla, DELA den här artikeln om den fick dig att le!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!