Roligt klipp: Möt huskyn Blaze – världens mest morgontrötta hund

De allra flesta hundar älskar att vara ute i naturen, springa och få röra på sig. Men det gäller inte alla. En del kan, likt människor, vara otroligt morgontrötta. Då föredrar man att ligga kvar inne framför att ge sig ut på dagens måsten.

Siberian husky är dessutom en hundras som trivs i kyla. De är vana vid att arbeta, exempelvis genom att dra slädar – och de trivs vanligtvis i sällskap av andra hundar. Det är således en ras som kräver mycket motion. De trivs sällan med att ligga still långa stunder, utan vill helst vara ute i naturen.

Men det finns ju undantag. Hunden Blaze är ett sådant exempel. I ett klipp som spridits på nätet – och som har 20 miljoner visningar på Youtube – försöker hans husse få honom att gå in i sin bur så att de kan åka till hunddagiset. Men Blaze verkar tycka att vardagsrumsgolvet är en betydligt mer trivsam plats att vara på.

Älskar sin kennel

Man kan riktigt se hur trött och seg hunden är och eftersom man själv varit ordentligt morgontrött otaliga gånger är det inte alls svårt att förstå hans känsla.

Det roligaste är dock att kunden nästan pratar. Han gör ett läte som låter som ”no” (nej) flera gånger när hussen säger att det är dags att bege sig mot kenneln – en plats som han annars älskar att vara på! Tydligen har Blaze heller inga problem med att vara i buren. Utan den här dagen är han bara väldigt, väldigt morgontrött.

Det hela är både gulligt och roligt på samma gång! Se klippet nedan!

Dela om du fick ett leende på läpparna!