Roligt klipp: Meteorologen glömde stänga gylfen i direktsändning.

Alla vet hur pinsamt det kan vara och glömma stänga gylfen i olika situationer. Men tänk dig då hur det måste kännas att ha glömt det i direktsänd tv?

Detta hände meteorologen Joel Mellin i direktsändning när han skulle presentera vädret under programmet Rapport klockan 18.00. Han säger till Aftonbladet att han kom på att han hade glömt stänga gylfen ganska direkt efter sändningen och fick ett samtal där han fick det bekräftat.

– Jag bara tänkte ”ojdå”. Det var ju lite kul faktiskt, säger han till Aftonbladet.

Men hur kunde detta hända?
Joel berättar att han hade bytt om till shorts och t-shirt mellan sändningarna för att gå en promenad och njuta av sommarvärmen men fick lite ont om tid och stressade i sig kostymen igen och glömde att dra upp blixtlåset helt enkelt.

– Det kan hända vem som helst och när som helst egentligen. Det kan hända när man är hemma men det kan också hända i en vädersändning i TV. Man får vara beredd på sånt också även i livesändningen, säger han till Aftonbladet.

Alla som jobbar i TV rutan har och kommer någon gång under sin karriär att göra bort sig. Det kan vara allt från att glömma sätta på micken, säga fel, uttala något namn fel eller diverse saker. Och man får bara skratta åt det och kolla en extra gång innan man går in i sändning.

Här nedan kan du se det roliga klippet, och visst kan man inte låta bli att le litegrann åt misstaget?

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!