Roligt klipp: Galenskaparna kallar till riksmöte för Trögfattarföreningen.

Galenskaparna och after shave har gjort några av humorsveriges allra bästa pärlor. Jag och mina bröder har tillbringat den största delen av vår barndom med att sjunga ”Det ska va gött o leva” och ”Säng säng säng”.

Vi fick det i blodet. Vår pappa var en stor Galenskaparna nörd och hela familjen bänkade sig framför tv så fort de hade något att visa på tv.

Men den här sketchen kom jag faktiskt inte alls ihåg. Trögfattarföreningen. Kanske lika bra det. Annars hade jag och mina börder nog blivit ganska odrägliga att ha och göra med. Jag kan verkligen tänka mig att vi skulle avbryta våra föräldrar och säga ”Ursäkta, nu hängde jag inte med? Middag, vad betyder det?”

Men det är i slutet, när de avslöjar vilka föreningen EGENTLIGEN består av som jag inte kan låta bli att brista ut i skratt. Jag ska inte förstöra för er som inte har sett den eller inte kommer ihåg hur den slutar men det är mer relevant nu än någonsin!

Tycker ni att det var roligt? Dela då gärna den här artikeln så kan andra få ett gott skratt idag!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!