Rolig historia: Vacker kvinna hävdar att Pekka är far till ett av hennes barn

Man ska alltid tänka till en extra gång innan man säger något lite vågat. Det fick jag lära mig när jag var liten. Sen om jag lever som jag lärt är en helt annan fråga. Mannen i den här roliga historien tänkte sig inte för innan han öppnade munnen… Oj, så fel det kan bli!

Del här fräckisen hittade jag på nätet tidigare i dag och den fick mig verkligen att skratta högt. Jag hade inte alls väntat mig vad slutklämmen bjöd på. Det här lyfte verkligen mitt humör, så jag kände att jag måste få dela den här roliga historien med er. Delad glädje är ju dubbel glädje!

Pekka var ute på stan och spatserade när helt plötsligt en vacker kvinna, som satt på en uteservering, vinkade till sig honom.

Mannen gick fram till kvinnan och frågade lite försiktigt:

– Ursäkta, men känner jag dig?

Blir bara värre

Kvinnan nickade och sa:

– Jadå! Om jag inte tar fel så är du pappa till ett av mina barn…

Pekka började nu svettas och tänkte tillbaka på den enda gången han varit otrogen mot sin fru.

– Åh herregud, svarar han. Du är den där strippan jag råkade ha sex med på min svensexa samtidigt som din vännina piskade mig med en våt selleri och stoppade en gurka i rumpan på mig? Det är du, eller hur?

Kvinnan tittade förskräckt på mannen och sa till sist:

– Nej… Men jag är din son Billys klassföreståndare…

Var lite bussig, DELA gärna skrattet med dina vänner!