Rolig historia: Ung brud följer med en främmande man hem efter möhippan.

Det var ett gäng tjejer som var ute på en möhippa. Plötsligt så var brudens alla kompisar borta och fram till bruden kom en kille och ville att hon skulle följa med honom hem. Hon ville inte följa med honom eftersom hon kulle gifta sig dagen efter. Men efter en stunds övertalande så gav hon tillslut med sig.

När de kom hem till honom så ville han naturligtvis ha henne i säng. Hon ville inte det men efter en stunds övertalan så gav hon naturligtvis efter. Men hon krävde då att han skulle använda kondom. Han reste sig upp ur sängen och började leta efter en, men han hittade ingen.
”Hur är det nu då? Nöden har ingen lag” tänkte han.
Han öppnade kylskåpet där han hade en hästkorv. Han tog korven och pressade ur köttet ur skinnet. Trädde skinnet på snoppen och in till den blivande bruden i sängen. Efter ett tag så hände naturligtvis det som brukar när man ligger med varandra.
Han var nöjd för han hade ju fått det han ville. Bruden reste sig upp och åkte hem.

Dagen efter på bröllopsnatten var det ju dags för den äkta maken att komma till. Efter en stund så var ju även han klar och drog ur snoppen. Till hans stora förvåning så fanns där något kondom liknande föremål på hans snopp. Han frågade då bruden vad det var för något.
Bruden finner sig snabbt och svarar att det är hennes mödomshinna. Brudgummen tittar förvånat på ”mödomshinnan” och säger:

– Det var en jävla tur att jag tog oskulden på dig idag då. För imorgon går ju datumet ut…

DELA om fräckisen fick dig att skratta!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!