Rolig historia: Två bröder från Norrland tävlar om vem som ser bäst.

Min bror och jag har alltid vart sådana bröder som ska tävla om allt. Det kan lika gärna vara vem som hinner först till bilen som vem som kan äta mest varmkorv eller vem som kan dra roligast histoira runt midsommarbordet. Just den senare har jag börjar vinna mer och mer i faktiskt 😉 Lite rivalitet har aldrig skadat men man får se upp så att det inte går som för Kalle i den här historien.

hajk

Hans och hans bror Kalle är ute på hajk i Norrland. Plötsligt hojtar Hans till:
– Kalle, såg du örnen där borta?

– Nej, svarar Kalle.

Lite senare skriker Hans till igen:
– Hörru, såg du den stora bruna björnen nere i ravinen?

– Nej, svarar Kalle.

En stund senare hojtar Hans till igen:
– Såg du hjortarna bakom träden?

– Nej, det gjorde jag inte.

– Du borde hålla ögonen öppna för du missar en massa, säger Hans.

De går vidare, knäpptysta. En timme senare säger Hans:
– Oj, såg du det?

– Ja, det gjorde jag faktiskt! Jag såg det mycket tydligt och jag såg det förmodligen långt före dej! fräser Kalle surt.

– Jaha. Så varför trampade du i skiten?

DELA den här historien om den fick dig att le, så kan dina vänner få ett gott skratt idag också!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!