Rolig historia: Sven raggar på otacksam lycksökerska, men hans kontring är guld

När man söker efter en framtida partner har man ofta en drömbild av exempelvis personens vilket yrke eller utseende. Givetvis handlar inte allt om yttre omständigheter, men för många är de oerhört relevanta. Speciellt för donnan i den här roliga historien! Hon håller nog inte med om att insidan är det viktigaste!

Framgångsrika urologen Sven kommer in på sin stamkrog och blir omgående hänvisad till sitt vanliga bord. Han ser då en vacker, sexig kvinna två bord bort, som också sitter ensam.

Han ber lite försiktigt kyparen skicka över husets dyraste champagne till donnan. Kyparen hämtar champagneflaskan och går över till kvinnans bord.

Vill inte ha gåvan

Men i stället för att be kyparen öppna flaskan låter kvinnan den vara oöppnad och ger kyparen en lapp. Den överlämnas till Sven och lyder:
”Om jag ska acceptera champagnen från dig så förväntar jag mig att du har en Porsche i garaget, 20 miljoner på banken och minst 21 cm mellan benen!”

Sven skickar då tillbaka en lapp med följande text:
”Kära fröken! I mitt garage står en Ferrari F40, jag är god för 90 miljoner, men inte ens du är läcker nog för att jag ska kapa kuken 10 cm, så skicka tillbaka flaskan omedelbart!”

Dela nu om du fick ett leende på läpparna!