Rolig historia: Prästen får svar på tal av en 8-årig spjuver!

När jag satt och letade efter något att skratta åt snubblade jag över den här historien och kände att jag bara var tvungen att dela den med er. Den handlar om en liten kille som står och väntar på sin mamma när en präst plötsligt kommer fram till honom för att be om en vägbeskrivning. Ännu en gång visar barn att de är både smarta och otroligt roliga, den här killen har sannerligen ett gott sinne för humor!

pojk

En liten pojke stod och väntade utanför mataffären på att hans mamma skulle bli klar med inköpen.

Medan han stod där och väntade kom plötsligt en man gående mot honom. Mannen frågade pojken:
”Min son, kan du berätta för mig hur jag kommer till postkontoret?”

Den lilla pojken svarade: ”Självklart! Du går bara rakt ner på den här gatan och när du kommit till slutet svänger du till höger.”

Mannen tackade pojken vänligt och tillade: ”Förresten så är jag den nya prästen här i staden. Jag skulle gärna se dig i kyrkan nu på söndag tillsammans med din mamma. Jag ska då visa er vägen till himmelriket.”

Pojken svarade med ett skratt: ”Men du, snälla… Om du inte ens vet vägen till postkontoret tror jag knappast att du kan visa mig någon väg till himlen.”


Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!