Rolig historia: Pajala-Lasse ger igen efter det oväntade påhoppet.

Våld löser aldrig några problem brukar man säga. Jag har växt upp i ett hem med två bröder så jag är inte helt säker på om det stämmer. Ibland var våld den enda lösningen som fungerade när lillbrorsan vägrade byta tv-kanal eller storbrorsan retat dig i en halv dag. Jag tror de flesta som har syskon känner likadant. Här är en historia som på ett bra sätt visar hur våld kan lösa problem.

Pajala-Lasse satt vid bardisken på en pub i Luleå i godan ro å läppjade på en öl. Plötsligt kom det in en storväxt kille och klappade till Lasse med en jättesmäll så han flög av stolen och ner på golvet.

”Det var ett karateslag från från Korea,” sa den stora killen stolt.

Pajala-Lasse suckade reste sig och borstade av sig dammet och satte sig på barstolen igen å fortsatte med sin öl. Då fick han plötsligt en ny jättesmäll så han flög in i väggen.

”Det var ett kung-fu slag från Japan,” sa den stora killen och skrattade.

Då fick Pajala-Lasse nog. Han klev upp igen, borstade av sig dammet och lämnade stillsamt baren. Efter ungefär en timme kom han tillbaka. Han gick upp bakom den stora killen som nu satt vid bardisken och klappade till honom bakom ena örat så att han åkte ner i golvet och somnade.

Pajala-Lasse tittade på bartendern och sa:

”När han kvicknar till så kan du väl berätta att de va en kofot från järnhandeln i Pajala.”

Snälla, DELA den här historien om den fick dig att le!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!