Rolig historia: Mannen råkar illa ut på golfbanan.

Ibland är det bättre att vara tyst än att ha rätt. Det från den äkta maken i den här historien erfara den svåra vägen.

En man bärs in på akuten med benbrott, blåslagna ögon och en golfklubba virad kring halsen.
– Vad har hänt? frågar läkaren.
– Jag spelade golf med min fru när hon slog ut bollen i en kohage, svarade mannen med spröd röst.

Han tog en liten paus sedan fortsatte han.
– Vi gick ut i hagen och letade efter den och jag såg att en av korna hade nått vitt där bak. Jag gick dit och lyfte på kossans svans och där satt mycket riktigt en golfboll men min frus initialer på. Jag höll fortfarande upp kosvansen när jag ropade till min fru, ”det här ser ut som din…” efter det minns jag inget mera.

Snälla, DELA gärna den här historien om den fick dig att le, då kanske någon av dina vänner också får ett gott skratt idag.

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!