Rolig historia: Mannen får ett mejl som avslöjar att frun varit otrogen.

Det finns få saker som gör en så arg som otrogenhet. Men även i de svåraste stunderna kan det vara bra att hejda sig innan man gör någonting som man kommer få ångra efteråt…

Ett par månader tidigare hade det flyttat in en man från Indien mitt emot herr Johansson och hans fru. På kvällen efter inflyttningen hade paret gått över och hälsat mannen välkommen till grannskapet. De såg till att byta kontaktinformation med mannen i fall han behövde något och tacka för sig.

Sedan dess hade herr Johansson knappt sett till Indiern och började nästan tro att mannen undvek honom. Därför blev han väldigt förvånad när han kom hem en kväll och såg att han fått ett mejl från sin nye granne. I mejlet stod det följande:

”Sorry, Sir I am using your wife… I am using day and night… I am using when you are not
present at home… In fact, I am using more than you do… I confess this because now I feel very much guilty… Hope you will accept my sincere apologies.”

När herr Johansson såg mejlet blev han utom sig av vrede och hjärtesorg. Blind av vrede började han slå sönder allt som kom i hans väg. Först åkte den dyra datorn rakt i väggen med smäll och flög i tusen bitar. Sedan sparkade han ett hål rakt igenom parets nya platt-tv. Barnens tv-spel trampade han sönder likt en jätte. Efter det gav han sig på porslinet i vetrinskåpet som en virvelvind.

När han smällde på som bäst kände han plötsligt att det vibrerade i fickan. Herr Johansson, som var övertygad om att det var hans otrogna fru som ringde, slet snabbt upp mobilen och gjorde sig beredd på att säga exakt vad han tyckte om kvinnan som förstört hans liv…

Istället möttes han av ett att nytt mejl från sin granne.

”Sorry, Sir, spelling mistake… It’s not ‘wife’, but it’s ‘wifi’.”

Sensmoralen i historien är att ta ett djupt andetag och fundera en stund innan du låter din ilska ta överhanden!

Snälla, DELA den här historien om den fick dig att le!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!
s