Rolig historia: Maken erkänner på sin dödsbädd att han har varit otrogen.

Man får lära sig redan som barn att det är fult att ljuga och hålla saker hemligt för sin partner. Maken i denna historia hade en hemlighet för sin fru som han har hållit inne i flera år och när han ligger vid döden, öppnar han äntligen upp sig. Men frun svar blev inte som han hade förväntat sig.

Gubben Johansson var döende och hustrun satt vid sängkanten.

Han tittade upp och sa svagt:
– Jag har något jag måste bekänna.

Hans fru kollade upp på honom och sa tröstande:
– Det finns ingen anledning att du gör det.

Han ger sig inte och säger:

– Jo. Jag vill dö i frid. Jag har legat med din syster, din bästa vän, hennes bästa vän, och din mor…

Frun kollar lugnande på sin döende make och säger:

– Jag vet, så nu är det bara att vila och låta giftet verka.

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!