Rolig historia: Lillemor gör pinsam tabbe på Guldfynd i Motala

Det är få av oss som är riktigt bra på att hantera pinsamma incidenter och situationer. Ni vet när man helst av allt bara vill sjunka genom marken eller försvinner från jordens yta. De flesta har nog varit med om det och vet vad jag menar.

Den här fräckisen får mig att tänka på precis det, men när jag kom till slutet så kunde jag inte sluta skratta. Mannens svar är helt genialt!

Jag trodde att jag hade läst de flesta roliga historierna på nätet, men jag ska erkänna att denna var ny för mig!

Varken butiken eller damen i bilden ovan har något med den här historien att göra.

Det var 73-åriga Lillemor som var inne i det lokala köpcentret i Motala och handlade. Det hade precis öppnat en ny juvelerarbutik, så när hon fick en stund över innan bussen gick så valde damen att gå in och kika en stund i den nyöppnade Guldfynd-affären.

Lillemor gick runt en stund, men blev sedan kvar vid halsbanden. ”Jäklar, så granna de är”, tänkte hon och lutade sig framåt för att titta närmare.

Men rätt som det var så ledde den hastiga rörelsen till att hon släppte av en rejäl brakare.

2 meter därifrån

Damen fick en lättare chock och vände sig omgående om för att se om någon var i närheten. Till sin stora skräck såg hon att butiksbiträdet, en man i 50-årsåldern, stod bara 2 meter därifrån.

Det verkade dock som att han inte lagt märkte till olyckshändelsen. Han stod i alla fall och stirrade ner i några papper.

Men för att dölja sin skam sa Lillemor i panik:

– Ursäkta mig herrn, men vad kostar det där guldiga halsbandet?

Expediten tittade upp från sin bunt:

– Bara av att titta på det så la ni av en brakskit. Avslöjar jag priset så är jag rädd att damen skiter ner sig…

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett skratt!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);