Rolig historia: Läkaren råkar avslöja något som Stefan Löfven som ingen skulle veta.

Oavsett vad man har för politisk färg kan nog de flesta hålla med om att det här landet behöver styras upp. Den här historien tycker jag är väldigt rolig men jag förstår också att den inte är för alla.

Efter en konferens för mikrokirurger i New York satt de ledande kirurgerna och drack. När de blivit lite packade började de fundera på sina största triumfer.

Den första, en amerikansk kirurg berättade:
– Vi fick in en kille som klämde sig i en press vid ett tryckeri förra året. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger konstruerade en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp, så att när han till slut återgick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde fem personer arbetslösa.

– Det är väl ingenting, sa en australiensisk kirurg. Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor. Allt som blev kvar var håret. Vi konstruerade En ny skalle, en ny kropp och nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa.

Den svenska kirurgen ville inte vara sämre:
– Det här är egentligen hemligt men jag kan berättad det för er. En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till sjukhuset i en soppåse, släppte den på bordet och började jobba. Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en kropp. Armar på den ena änden och ben på den andra änden. Till slut blev det en man som heter Stefan Löfven och han gjorde ett helt djävla land utan arbete!

Var inte snål nu, dela om du garvade!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!